Υπόμνημα για τη Το.Μ.Υ. και το Κέντρο Υγείας Κεραμεικού

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων μας καταθέσαμε και ένα υπόμνημα στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού και τον Συντονιστή της  Το.Μ.Υ. Κεραμεικού διεκδικώντας και με αυτό τον τρόπο την άμεση στελέχωση και ενίσχυση των δομών υγείας με μόνιμο προσωπικό.

                                                   Προς

Διευθυντή Κέντρου Υγείας Κεραμεικού-Συντονιστή ΤΟΜΥ Κεραμεικού

Κοινοποίηση:  Α΄ Υγειονομική Περιφέρεια

Υπόψη: Διοικητή κ. Στάθη και Υποδιοικήτριας κ. Νταβώνη

Κυρίες, κύριοι,

Μετά τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου  από τη Συνέλευση χρηστών ΤΟ.Μ.Υ. Κεραμεικού, με βασικά αιτήματα τη συνέχιση της λειτουργίας του Κ.Υ. και της ΤΟ.Μ.Υ. Κεραμεικού και την ενίσχυσή τους με μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό είχαμε συνάντηση με τον Διοικητή και την Υποδιοικήτρια της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας όπου κοινοποιήθηκαν τα αιτήματά μας. Στη συνάντηση υπήρξε δέσμευση για:

  • Συνέχιση της λειτουργίας Κ.Υ. και ΤΟ.Μ.Υ. παράλληλα με τον εμβολιασμό
  • Συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του μικροβιολογικού
  • Άμεση ενίσχυση του Κ.Υ. με έναν γενικό γιατρό. Πράγματι ήρθε ένας γενικός γιατρός, όμως με βάση τις πληροφορίες που έχουμε, βρίσκεται εδώ για ένα τρίμηνο και όχι για όλες τις ημέρες του μήνα.

Τα βασικά μας αιτήματα, λοιπόν, παραμένουν και είναι:

  • Ενίσχυση της ΤΟ.Μ.Υ. με το απαραίτητο προσωπικό ΑΜΕΣΑ. Σημειώνουμε ότι υπάρχει ειδικό κονδύλι από τα ΕΣΠΑ γι αυτό το λόγο και θα επιστραφεί εφόσον δεν αξιοποιηθεί.
  • Ενίσχυση του Κ.Υ. κυρίως με  παθολόγους ή γενικούς γιατρούς μόνιμους, τουλάχιστον στον αριθμό που ήταν τον Δεκέμβρη του 20.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

 Αθήνα 22 – 3 – 2021

 

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *