Μπουλντόζες, μηχανήματα και εργασίες από εταιρεία στον Φιλοπάππου

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου το απόγευμα είδαμε να κάνουν την εμφάνισή τους στον λόφο Φιλοπάππου και συγκεκριμένα στο λιθόστρωτο του Λουμπαρδιάρη μια μπουλντόζα και φορτηγό που ξεφόρτωσαν αμμοχάλικο. Σήμερα το πρωί από το λιθόστρωτο του Λουμπαρδιάρη μέχρι το μεγάλο νταμάρι στον πλατύ χωματόδρομο πραγματοποιούνται έργα. Το έργο το πραγματοποιεί η LM Constraction τεχνική εταιρεία και όπως μας είπαν οι εργαζόμενοι και ο μηχανικός της εταιρείας της έχει ανατεθεί από τον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ισιώνουν τα μονοπάτια, καθαρίζουν τα πλαϊνά αυλάκια (υδρορροές) και θα στρώσουν αμμοχάλικο(α3). επίσης μας είπαν ότι δεν υπάρχει σχέδιο ή εντολή για τσιμέντο. Αυτά μας τα είπαν μετά από επίμονες ερωτήσεις και παραμονή μπροστά στη μια μπουλντόζα. Καλό είναι να να είμαστε σε ετοιμότητα αν χρειαστεί να παρέμβουμε σε τυχόν τσιμεντόματα και άλλες βλαπτικές παρεμβάσεις στον Φιλοπάππου.

Όπως εχθές, έτσι και σήμερα και αύριο και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη να υπερασπιστούμε τον λόφο Φιλοπάππου. Δεν έχουμε μονάχα δικαίωμα στην πρόσβαση σε αυτόν, μα και μεγάλη υποχρέωση να τον διαφυλάξουμε και να τον προασπίσουμε.

Όλες και όλοι μαζί να εντείνουμε την παρουσία μας στον λόφο! Να ενημερώνουμε τη γειτονιά για ότι συμβαίνει! Να τον διατηρούμε καθαρό, να τον προστατεύουμε και να τον φροντίζουμε.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *