Πως θα εμποδίσουμε να δώσουν τη χαριστική βολή σε Το.Μ.Υ. κ’ Κέντρο Υγείας Κεραμεικού – Σάββατο 13 Νοεμβρίου, 12μμ, πλ. Αγ. Αικατερίνης

Ενώ μπαίνουμε αισίως στο επόμενο κύμα της πανδημίας, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στη γειτονιά μας δέχεται τη χαριστική βολή από το κράτος, μαζί με όλο το δημόσιο σύστημα υγείας. Δεν έφταναν οι ακάλυπτες για χρόνια θέσεις εργασίας, η μη αντικατάσταση του προσωπικού που λήγουν οι συμβάσεις εργασίας του, ή συνταξιοδοτήθηκε, η προσπάθεια να μετατραπούν αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο ΤΟΜΥ και Κέντρο Υγείας πριν λίγους μήνες, οι ελλείψεις σε στοιχειώδη ιατρικό εξοπλισμό κ.α., ήρθαν επιπρόσθετα οι αναστολές εργασίας του υγειονομικού προσωπικού να δώσουν τη χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας. Στόχος της κυβέρνησης είναι η είσοδος ιδιωτών και εργολάβων στην πρωτοβάθμια υγεία (όπως και σε κάθε επίπεδο του δημόσιου συστήματος περίθαλψης) μέσω συμπράξεων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (ΣΔΙΤ) και η υποχρέωση μας να πληρώνουμε αδρά ακόμα και για τις πιο στοιχειώδεις υγειονομικές ανάγκες μας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Για την κατάργηση του νόμου της αναστολής εργασίας και για την διενέργεια δωρεάν διαγνωστικών ελέγχων για τη νόσο covid.

Για την ενίσχυση και πλήρη στελέχωση των δομών υγείας της περιοχής μας.

Για δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας και για την ισότιμη πρόσβαση όλων σ’ αυτές, χωρίς αποκλεισμούς εισοδήματος, φύλου, φυλής, εθνικότητας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 12μμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Πως θα εμποδίσουμε να δώσουν τη χαριστική βολή σε Το.Μ.Υ. & Κέντρο Υγείας Κεραμεικού

Συνέλευση Χρηστών και Υγειονομικών της Το.Μ.Υ. Κεραμεικού

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *