Παρέμβαση στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής ενάντια στην υποβάθμιση της Τοπικής Μονάδας Υγείας Κεραμεικού (To.M.Y) και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 το πρωί πραγματοποιήθηκε από τη Συνέλευση χρηστών των υπηρεσιών υγείας της ΤΟΜΥ Κεραμεικού παρέμβαση στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής (που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Κηφισίας) ενάντια στην υποβάθμιση και την υποστελέχωση της Τοπικής Μονάδας Υγείας Κεραμεικού (To.M.Y) και του Κέντρου Υγείας (που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο με το παλιό ΙΚΑ -τώρα ΕΦΚΑ- στην αρχή της Κειριαδών στα Κάτω Πετράλωνα).

Τόσο η Το.Μ.Υ. όσο και το Κέντρο Υγείας Κεραμεικού λειτουργούν με ελάχιστους γιατρούς και από τις αρχές του καλοκαιριού, αμέσως μετά την περίοδο της καραντίνας, οι κάτοικοι των γύρω περιοχών πραγματοποιούμε κινητοποιήσεις ενάντια στην υποβάθμισή τους. Κατά τη διάρκεια της μαζικής παρέμβασης συγκεντρωθήκαμε στην είσοδο του κτηρίου, μοιράστηκαν κείμενα και συναντηθήκαμε με την υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (Γιαννούλα Νταβώνη), από την οποία απαιτήσαμε να πραγματοποιηθούν άμεσα προσλήψεις γιατρών.

Όχι στην υποβάθμιση της Τοπικής Μονάδας Υγείας Κεραμεικού (To.M.Y) και του του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

ΥΓΕΙΑ-ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα askpthk.espivblogs.net

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *