Πορεία υπεράσπισης του πράσινου και των ελεύθερων και δημόσιων χώρων | Σάββατο 19 Οκτώβρη | 1μμ | Μοναστηράκι

ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΆΧΤΗ

Απέναντι στις αναπλάσεις που καταστρέφουν την καθημερινότητά μας, φωνάζουμε: «ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ». Η τεράστια καταστροφή των δασών σε Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττό καθιστά επιτακτική την ανάγκη υπεράσπισης και διεκδίκησης ακόμη περισσότερου πρασίνου.

Υπερασπιζόμαστε ελεύθερους και δημόσιους χώρους, απέναντι στη λογική του ελέγχου. Ενάντια στην εμπορευματοποίηση, την τουριστικοποίηση και τον εξευγενισμό. Αυτή η πόλη δεν ανήκει σε επενδυτές, εργολάβους και εταιρείες.

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ 1ΜΜ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης Πάρκου Δρακόπουλου, ΌΧΙ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Εξαρχείων, Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης Λόφου Στρέφη, Πρωτοβουλία Αγώνα για το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα, Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου, Συνέλευση αγώνα για την υπεράσπιση του Μπαρουτάδικου, Πρωτοβουλία για την υπεράσπιση του πάρκου Ηνιόχου, Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού-Σεπολίων-Ακαδημίας Πλάτωνα, Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, Συνέλευση Κατοίκων Καισαριανής & πέριξ για την υπεράσπιση του Σκοπευτηρίου.

* Το σκίτσο στην αφίσα απεικονίζει τον Ερισύχθονα. Σύμφωνα με το μύθο, ο Ερισύχθων διέταξε την καταστροφή του ιερού άλσους της Δήμητρας και εκείνη τον εκδικήθηκε με ακόρεστη πείνα. Αφού κατέφαγε τα πάντα, ο Ερισύχθονας κατέληξε να τρέφεται με τις ίδιες του τις σάρκες.

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *