Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις / Παρασκευή 19 Ιουλίου / Πλατεία Βικτωρίας / 7μμ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ενάντια στο δόγμα Νόμος και Τάξη που αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και την καταστολή των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πολυτεχνείου (Αθήνα), Κοινωνικό Κέντρο Ζιζάνια (πλ. Βικτωρίας), Αναρχικό Στέκι Utopia A.D (Κομοτηνή), Rossa Nera και Πρυτανεία στο λόφο Καστέλι (Χανιά), Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείου Ιατρικής του ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη), Ελευθεριακό Στέκι Primavera (ΑΠΘ), Κατάληψη Στέγης Αδιέξοδο (Κυψέλη), Κοινότητα Κατειλημμένων Προσφυγικών (Λεωφ. Αλεξάνδρας), Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 (Εξάρχεια), Κατάληψη Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Νομική (Αθήνα), Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής (Αθήνα), Εξωστρεφής (Λόφος Στρέφη), Συλλογικότητα Ταξική Αντεπίθεση και τον πολιτικό της χώρο Καλλιδρομίου 49 (Εξάρχεια), Στέκι Αρχιτεκτονικής, Carthago, Μηχανουργείο (Πολυτεχνείο).

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οι καταλήψεις και οι δομές του αγώνα βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής καθώς αποτελούν εφαλτήρια για να πάρουμε την τύχη της ζωής μας και των γειτονιών μας στα χέρια μας. Εστίες αγώνα ενάντια στην καταπίεση, την εκμετάλλευση, τον ρατσισμό, την πατριαρχία, την εξαθλίωση, την απομόνωση, τον φόβο, τον κανιβαλισμό και την ανάθεση.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Οι καταλήψεις και τα στέκια είναι οι δικές μας ανάσες ελευθερίας σε έναν κόσμο που όλα αποτελούν εμπόρευμα και τα πάντα ορίζονται από τους νόμους των «ισχυρών». Είναι τα σπίτια μας. Τα μέρη που αυτοοργανωνόμαστε, που συζητάμε και ονειρευόμαστε. Τα μέρη που χτίζουμε δομές αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης. Είναι απελευθερωμένοι χώροι σε μια πόλη που ασφυκτιά από τον καπιταλισμό. Οι καταλήψεις στις γειτονιές αγωνίζονται ενάντια στον «εξευγενισμό» και τον εκδιωγμό των μόνιμων κατοίκων και στέκονται ανάχωμα στα σχέδια δήμου και εταιριών που κατακρεουργούν τα πάρκα, τους λόφους και τις πλατείες μας.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

για μια κοινωνία που ο/η καθένας/μία θα παίρνει αυτά που χρειάζεται και θα προσφέρει αυτά που μπορεί.

Στηρίζουμε την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Παρασκευή 19 Ιουλίου από την Πλατεία Βικτωρίας στις 7μμ.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6µµ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιµοδήµου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα

blog: askpthk.espivblogs.net – fb: Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων Θησείου Κουκακίου

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *