Μαζική παρέμβαση στα Πετράλωνα ενόψει της πορείας στις 17 Ιανουαρίου 2020 για τα εφτά χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη-εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν

Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου μαζική παρέμβαση στους δρόμους των Πετραλώνων ενόψει της πορείας στις 17 Ιανουαρίου 2020, για τα εφτά χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη-εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν. Ο κόσμος πέρασε και από το σημείο οπού οι φασίστες Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος τα ξημερώματα στις 17  Ιανουαρίου 2013 δολοφόνησαν τον Σ. Λουκμάν. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράζονταν κείμενα και κολλιούνταν αφίσες, ενώ τοποθετήθηκαν και δύο πανό, ένα στον ΗΣΑΠ Πετραλώνων και το δεύτερο στο σημείο της δολοφονίας του Σαχτζάτ Λουκμάν, στην Τριών Ιεραρχών και Φυλασίων, στα Άνω Πετράλωνα.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, πλ. Μερκούρη, 6μμ

Πορεία για τα εφτά χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη-εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν, από τους φασίστες Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο στην Τριών Ιεραρχών και Φυλασίων, στα Άνω Πετράλωνα.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου, κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, 7μμ

 Προβολή-συζήτηση: οι αποχρώσεις του φασισμού και του ρατσισμού σε φόντο πολέμου, στρατοπέδων συγκέντρωσης, φτώχειας, καταπίεσης και εκμετάλλευσης.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα – askpthk.espivblogs.net

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *