17-18-19 Ιανουαρίου τρεις μέρες ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει και μνήμης για τον δολοφονημένο από φασίστες Σαχτζάτ Λουκμάν

17/1/2013-17/1/2019 Σαχτζάτ Λουκμάν ένας από εμάς.

17-18-19 Ιανουαρίου τρεις μέρες ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει και μνήμης για τον δολοφονημένο από φασίστες Σαχτζάτ Λουκμάν.

Για τον Petrit Zifle, για την Ελένη Τοπαλούδη, για τον Παύλο Φύσσα, για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, για τους εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες στα σύνορα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, για όλες εκείνες που δεν θα μάθουμε ποτέ το όνομά τους.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, 7μμ, συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας

του Σαχτζάτ Λουκμάν, από τους φασίστες Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο στην Τριών Ιεραρχών και Φυλασίων, στα Άνω Πετράλωνα.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, 7μμ, εκδήλωση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

Προβολή και Συζήτηση: Αντιμέτωποι με τη δυστοπία των εθνικισμών, της μισαλλοδοξίας και του φασισμού.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, πλ. Μερκούρη, 12μμ, πορεία για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη-εργάτη Σαχτζάτ Λουκμάν.

Χτίζουμε κοινότητες αγώνα, ενάντια σε κάθε διαχωρισμό έμφυλο, θρησκευτικό, φυλετικό, εθνικό. Παλεύουμε όλοι μαζι ενάντια στον φασισμό και τον καπιταλισμό που τον γεννά και τον θρέφει. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση, για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα – askpthk.espivblogs.net

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *