Αλληλεγγύη στον Ε.Κ.Χ. Φαβέλα και στην κατάληψη στέγης Παναιτωλίου 21

Την Κυριακή 25 Φλεβάρη, τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής εισέβαλε στον Ε.Κ.Χ. Φαβέλα, επιτέθηκε και τραυμάτισε τα άτομα που παρευρίσκονταν εκείνη τη στιγμή, προκαλώντας συγχρόνως ζημιές στο χώρο. Επίσης, ξημερώματα της Δευτέρας 26 Φλεβάρη, ένα μηχανάκι με δύο άτομα έριξαν βενζίνη και έβαλαν φωτιά στην είσοδο του κτιρίου της κατάληψης Παναιτωλίου 21, που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από την περιφρούρηση.

Παρά τις αντιφασιστικές κορώνες από κρατικούς εκπροσώπους, δύο ακόμα επιθέσεις έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά επιθέσεων από φασίστες σε χώρους αγώνα αποδεικνύοντας ότι ο φασισμός δεν πολεμιέται στις αίθουσες των δικαστηρίων και τους διαδρόμους της βουλής.

Ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο, στα σχολεία, στις σχολές, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές από τους ανθρώπους που αγωνίζονται για έναν κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στον φασισμό και τον καπιταλισμό που τον γεννά και τον θρέφει και παλεύουμε για ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας και δικαιοσύνης.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις, τους αυτοοργανωμένους χώρους και τις δομές αγώνα

Δημοσιεύθηκε στην Αρχική. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *